Mijn verhaal

Bij deze wil ik mezelf even voorstellen

Ik ben een sportieve mama die altijd al gepassioneerd is geweest door sport, door persoonlijke ervaringen (auto ongeval ) heb ik letterlijk beseft dat gezond zijn en in een goede conditie verkeren niet een vanzelfsprekendheid is.
Doorzettingsvermogen en wilskracht heeft mij gebracht waar ik wil zijn.
Alsook de diversiteit van mensen met veel verscheidene doelstellingen hebben me aangezet om mij te verdiepen in wat de beste manier is om mensen terug in evenwicht te brengen.samen bekijken we u levensstijl en werkomgeving uiteraard in alle discretie. 
Alsook is het noodzakelijk om samen te kijken naar eventuele onderliggende gezondheids moeilijkheden maar met een goede communicatie is dit geen enkel probleem.

Ik heb reeds mensen getraind met rugklachten, stomapatiënten, mensen met gewrichtsproblemen, mensen met veel overgewicht, hypermobiliteit, marathon lopers,…  

Een evenwichtige onderbouwde training met blijvend resultaat op lange termijn.

We gaan samen aan de slag om indien nodig kleine aanpassingen te doen in uw dagelijks eetpatroon, de combinatie van bewegen en evenwichtige voeding zal u sneller naar uw doel brengen.
Ik ben een mensenmens, daarom werk ik samen met u van A tot Z. De trainingen zijn altijd op afspraak en 1 op 1. Een uur dat echt voor uzelf is. In deze drukke leefwereld is een uurtje Simona-time zeker niet overbodig. 
Elke persoon is uniek en een standaard schema bestaat bij mij niet.

Ik ben zeer strikt in het behouden van de privacy van mijn sporters.
Ik ben vanaf de dag dat u aan uw traject start uw begeleider. Alles draait erom om u op een verantwoorde manier naar een haalbaar doel te begeleiden.

U kan bij mij terecht als u graag

  • uw conditie wilt verbeteren
  • gewicht wilt verliezen
  • sterker wilt worden
  • uw mindset wilt versterken …


Zoals ik reeds vermeld heb werk ik ALTIJD op afspraak en ik werk met een 10 beurten kaart.
Zo plannen we samen de training in. Op die manier is dat voor u een extra motivatie om zeker aanwezig te zijn op het afgesproken uur.

Al mijn trainingen zijn geschikt voor een zeer breed publiek van 5 jaar - 85 jaar

Simona

Weet u niet zeker
welke training bij u past?

Als je twijfelt over welk plan je moet kiezen,
laat ons je doel weten en we zullen proberen je te helpen de juiste beslissing te nemen.

Relaxmassage

Naast inspanning heb ik ook nog een mooie ontspanning.

Door de hedendaagse stress en drukte krijgt ons lichaam heel wat te verduren. Een ontspannende massage is dan de oplossing. Geef u lichaam de tijd om eventjes alle drukte te vergeten en geniet van een heerlijke ontspanning waarbij u terug de energie vind om met volle moed ons drukke leven tegemoet te gaan.

U heeft de keuze tussen een massage van 50 minuten of een Total relax van 75 minuten, de Total relax is een combi van 60 minuten massage en 15 minuten heerlijk genieten in de infrarood.

Sportmassage

Wat mag u verwachten van de sportmassage. Een zeer stevige massage die u spieren terug de flexibiliteit geven na een zware sportprestatie en bijdraagt tot een sneller en beter herstel de duur van de sportmassage is 50 min

Indien u graag u massage wil reserveren maken we samen een afspraak

Simona